cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Jeepsy Girl
Asteroid

Re: QLED Q7F displays a white picture for a split second!! Randomly

JUMP TO SOLUTION
Awesome, thanks!
Reply
Loading...

Re: QLED Q7F displays a white picture for a split second!! Randomly

JUMP TO SOLUTION

That’s really weird because replacing the box didn’t solve the issue for me. Neither did having my TV serviced or hdmi cables swapped out. There is someone else on the forums that is having the same issue even after replacing the one connect box. I think it’s a firmware issue on my end

Reply
Loading...
userv5quultebD
Constellation

Re: QLED Q7F displays a white picture for a split second!! Randomly

JUMP TO SOLUTION

Hi, thanks for following up. I’m having the same problem and also get loud short “boom” sounds from my sound bar — similar to the white flashes but in sound (like when you unplug an electric guitar and oh get the “whomp” pulse).

 

Did you go through Samsung support, or through your retailer, to get the Connect box replaced?

Reply
Loading...
timstack
Galaxy

Re: QLED Q7F displays a white picture for a split second!! Randomly

JUMP TO SOLUTION

Same here with QN55Q7FAMFXZA sound will make about 5 pop sounds with Vizio sound bar and also see an occasional white flash with cable TV (TiVo Bolt ) and PS3. firmware updated with 1210.8.

Reply
Loading...

Re: QLED Q7F displays a white picture for a split second!! Randomly

JUMP TO SOLUTION

The people that solved this issue with a new one connect box doesn’t have the same issue we do. It’s obviously something else.  NOTHING resolves the issue I’ve been having. Sometimes it’s not just a white flash. It can be different colors. Sometimes they are very subtle. Other times super obvious. It’s so strange.

Reply
Loading...
unnybolt
Cosmic Ray

Re: QLED Q7F displays a white picture for a split second!! Randomly

JUMP TO SOLUTION

Personally I had my One Connect main board replaced (which is essentially 75% of the One Connect) and the problem is still there. I would ask for a whole new One Connect box, but at this point I'm getting the feeling nothing will change...

Reply
Loading...

Re: QLED Q7F displays a white picture for a split second!! Randomly

JUMP TO SOLUTION

The guy that had his new one connect solve the problem wasn’t experiencing the same thing we are. This is a software bug in the TVs firmware. I spoke to another guy on Reddit and he said he had this bug with 4 different Samsung models. He bought a Sony X900 (I think it’s called) and the problem immediately went away with his Xbox. Come On Samsung. Stop asking me to get my tv serviced. This is a software bug! Fix this already! $1000 on this piece of junk down the tubes.

Reply
Loading...
timstack
Galaxy

Re: QLED Q7F displays a white picture for a split second!! Randomly

JUMP TO SOLUTION

I had a service tech out about 4 weeks ago. Told him about the white flash and did absolutely nothing about it. Just ran some Test in the service menu. I also believe it's a firmware issue.

Reply
Loading...

Re: QLED Q7F displays a white picture for a split second!! Randomly

JUMP TO SOLUTION

I had my main board replaced as well. The flashes actually stopped for like 3 weeks after that then started up again. Maybe when performing the factory reset after the new hardware, it temporarily solved the problem. Still didn’t permintely fix it. 

Reply
Loading...
userNOCpZhd0jA
Cosmic Ray

Re: QLED Q7F displays a white picture for a split second!! Randomly

JUMP TO SOLUTION

@userA340TQVDsq wrote:

The people that solved this issue with a new one connect box doesn’t have the same issue we do. It’s obviously something else.  NOTHING resolves the issue I’ve been having. Sometimes it’s not just a white flash. It can be different colors. Sometimes they are very subtle. Other times super obvious. It’s so strange.



you are describing the same issue im having. you mentioned it seems to happen more often when playing 4k blu rays and that the flash is sometimes different colors. same here, and ive also replace my one connect box with no success. did you ever figure out what is causing the issue and or how to resolve it?

Reply
Loading...