JUMP TO SOLUTION Solved

Original topic:

Powerbot Vacuum returning to base

(Topic created: 11-20-2020 10:14 AM)
userIzSvg8cHFl
Astronaut
Options
Smart Home Support

I have the POWERBOT ug 9000. It works fine for several days, then not.  It has this habit of starting the clean and immediately returning to the base.  It's charged, I've cleaned it, the whole bit.  Room is bright when it runs. It goes out about 8 or 10 feet, turns around and goes back to the base. 

1 Solution


Accepted Solutions
Solution
SamsungLarry
Community Manager
Community Manager
Options
Smart Home Support

Hey, give this link a shot: https://www.samsung.com/us/support/troubleshooting/TSG01001928/ If this does not help I recommend letting a service technician have a look. Send your full model code and serial number via private message to get started.







Be sure to click " ✓ Accept as Solution" when you find an answer that works for you.





Please note, notification emails are a DO NOT REPLY address, you must log-in on the community page in order to respond.

View solution in context

1 Reply
Solution
SamsungLarry
Community Manager
Community Manager
Options
Smart Home Support

Hey, give this link a shot: https://www.samsung.com/us/support/troubleshooting/TSG01001928/ If this does not help I recommend letting a service technician have a look. Send your full model code and serial number via private message to get started.







Be sure to click " ✓ Accept as Solution" when you find an answer that works for you.





Please note, notification emails are a DO NOT REPLY address, you must log-in on the community page in order to respond.

View solution in context