JUMP TO SOLUTION Solved

Original topic:

Gallery Video sound missing

(Topic created: 08-26-2022 09:12 AM)
1253 Views
Members_AVsinqn
Constellation
Options
A Series & Other Mobile

when I try to play a video right from the gallery there is no sound.  When I send them to someone the sound works fine.  Should I be able to hear them when I play them directly from the gallery.  Using a Galaxy A10E

1 Solution


Accepted Solutions
Solution
GaryB82
Epic Samsung Care Ambassador
Options
A Series & Other Mobile

When your playing a video in the Gallery they are muted until you click the little speaker crossed out in the bottom right corner 

 



If you've found my post to be helpful, Please like my Comments ✓✓✓.
If my response resolved your issue, please press the Like and ✓✓✓ to Accept as Solution button.


View solution in context

3 Replies
Solution
GaryB82
Epic Samsung Care Ambassador
Options
A Series & Other Mobile

When your playing a video in the Gallery they are muted until you click the little speaker crossed out in the bottom right corner 

 



If you've found my post to be helpful, Please like my Comments ✓✓✓.
If my response resolved your issue, please press the Like and ✓✓✓ to Accept as Solution button.


JezabelEve
Astronaut
Options
A Series & Other Mobile
So is there a way to permanently unmute all the videos?
0 Likes
Reply
GaryB82
Epic Samsung Care Ambassador
Options
A Series & Other Mobile

Not that i know of you would have to unmute it when it starts playing 

 

 


If you've found my post to be helpful, Please like my Comments ✓✓✓.
If my response resolved your issue, please press the Like and ✓✓✓ to Accept as Solution button.


0 Likes
Reply